Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Sådan får du sundt og smukt sommerhår - Simple Goods

Sådan får du sundt og smukt sommerhår

Sommeren er her endelig, og med den følger solrige dage på stranden, festivaler og masser af udendørs aktiviteter. Mens vi nyder de varme stråler og det gode vejr, kan vores hår desværre komme på overarbejde. Sol, saltvand og vind kan alle have en negativ indvirkning på håret, hvilket gør det tørt og skadet. Men fortvivl ikke! Med den rette pleje kan du holde dit sommerhår sundt og smukt. Her er nogle tips til, hvordan du bedst plejer dit hår i sommermånederne.

1. Beskyt dit hår mod solen

Ligesom din hud har dit hår også brug for beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler. Brug en hat eller et tørklæde for at skåne håret, når du opholder dig i direkte sollys. Der findes også hårprodukter med UV-beskyttelse, som kan være en god investering.

2. Brug en fugtgivende shampoo og balsam

Sommerens varme kan udtørre dit hår, så det er vigtigt at bruge en fugtgivende shampoo og balsam. Simple Goods tilbyder naturlige og økologiske hårprodukter, der er skånsomme mod både dit hår og miljøet. Vælg produkter uden skadelige kemikalier for at bevare hårets naturlige fugt.

3. Undgå varme stylingredskaber

Sommeren er det perfekte tidspunkt til at omfavne dit hårs naturlige tekstur. Undgå at bruge hårtørrer, glattejern og krøllejern så meget som muligt, da de kan forværre tørhed og skade. Lad dit hår lufttørre, og brug eventuelt en let stylingcreme for at definere dine naturlige krøller eller bølger.

4. Skyl håret efter svømning

Både klor og saltvand kan være hårdt for dit hår. Husk derfor altid at skylle dit hår med rent vand efter en tur i poolen eller havet. Dette hjælper med at fjerne skadelige stoffer og forhindre, at dit hår bliver tørt og sprødt.

5. Brug en leave-in conditioner

En leave-in conditioner kan give ekstra fugt og beskyttelse til dit hår i løbet af dagen. Påfør en lille mængde i spidserne for at forhindre spaltede spidser og holde håret blødt og skinnende.

6. Giv dit hår en dybdeplejende maske

Forkæl dit hår med en dybdeplejende maske en gang om ugen, der giver dit hår den ultimative pleje og genopretning. 

7. Drik masser af vand

Husk, at skønhed kommer indefra. Sørg for at drikke rigeligt med vand i løbet af sommeren for at holde både din krop og dit hår hydreret. En sund kost rig på vitaminer og mineraler vil også hjælpe med at holde dit hår i topform.

Med disse simple tips kan du nyde sommeren uden at bekymre dig om skadet og tørt hår. Simple Goods er her for at hjælpe dig med at pleje dit hår naturligt og effektivt. Besøg vores webshop for at finde de bedste produkter til din sommerhårplejerutine.

Tidligere blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

Sådan får du sundt og smukt sommerhår - Simple Goods

Sådan får du sundt og smukt sommerhår

Af Stephanie Ngo

Sommeren er her endelig, og med den følger solrige dage på stranden, festivaler og masser af udendørs aktiviteter. Mens vi nyder de varme stråler og det gode vejr, kan vores...

Læs mere
De 5 oversete, men uundværlige rengøringsværktøjer til dit hjem - Simple Goods

De 5 oversete, men uundværlige rengøringsværktøjer til dit hjem

Af Stephanie Ngo

At holde dit hjem rent og pænt kan være en udfordring, især hvis du ikke har de rigtige værktøjer. Men fortvivl ikke! Med de rette rengøringsværktøjer kan du gøre rengøringen...

Læs mere