Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Sådan fjerner du kalk fra brusenichen - Simple Goods

Sådan fjerner du kalk fra brusenichen

Kalk er et almindeligt problem i brusekabiner, især i områder med hårdt vand. Det kan være svært at fjerne og kan efterlade grimme pletter og belægninger på brusekabinens overflader. Men fortvivl ikke, der er flere effektive måder at fjerne kalk fra din brusekabine på.

Brug eddike

Eddike er en naturlig og effektiv måde at fjerne kalk på. Bland lige dele eddike og vand i en sprayflaske og spray det på de kalkede områder. Lad det sidde i 10-15 minutter og skrub derefter med en blød børste eller svamp. Skyl grundigt med vand og tør efter med en ren klud.

Citronsaft

Citronsaft er også en god naturlig kalkfjerner. Skær en citron i halve og gnid den direkte på de kalkede områder. Lad det sidde i 10-15 minutter og skrub derefter med en blød børste eller svamp. Skyl grundigt med vand og tør efter med en ren klud.

Bagepulver

Bagepulver er en mild slibemiddel, der kan hjælpe med at fjerne kalk. Bland bagepulver med vand for at lave en tyk pasta. Påfør pastaen på de kalkede områder og lad det sidde i 10-15 minutter. Skrub derefter med en blød børste eller svamp og skyl grundigt med vand.

Kalkfjerner

Hvis de naturlige metoder ikke virker, kan du prøve en kommerciel kalkfjerner. Følg instruktionerne på produktet og sørg for at ventilere rummet godt, da disse produkter kan være stærke.

Opdag Simple Goods kalkfjerner, som både er effektiv i kampen mod kalk og fedt, kan bruges på en lang række overflader i hjemmet. 

Forebyggelse

For at undgå kalk i din brusekabine, kan du bruge en blød klud eller svamp til at tørre overfladerne efter hver brug. Dette vil forhindre kalk i at opbygge sig og gøre det lettere at rengøre.

Det er vigtigt at fjerne kalk fra din brusekabine regelmæssigt for at forhindre permanent skade på overfladerne. Ved at følge disse tips kan du nemt fjerne kalk og holde din brusekabine ren og skinnende.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

7 vigtige rengøringstips til et travlt hjem - Simple Goods

7 vigtige rengøringstips til et travlt hjem

Af Stephanie Ngo

At holde et rent hjem kan synes som en uoverskuelig opgave, særligt når hverdagens travlhed sætter ind. Men rengøring behøver ikke at være tidskrævende eller besværligt. Med de rette tips...

Læs mere
Rengøring med Messingsvampe: En bæredygtig tilgang til køkkenrengøring

Rengøring med Messingsvampe: En bæredygtig tilgang til køkkenrengøring

Af Stephanie Ngo

Rengøring af dit køkken behøver ikke at være skadeligt for miljøet. Med bæredygtige alternativer som messingsvampe, kan du opretholde et rent og hygiejnisk hjem, uden at gå på kompromis med...

Læs mere