Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Sådan gør du dit hjem klar til vinter - Simple Goods - miljøvenlig rengøringsmidler til alle rum

Sådan gør du dit hjem klar til vinter

Gør klar til vinter

Vinteren nærmer sig, og det er på tide at gøre sit hjem klar til den kolde tid. Det betyder ikke bare at tænde for varmen, men det handler også om at forberede sig på den kolde tid, der venter. I denne blog vil vi give dig nogle tips og tricks til, hvordan du kan gøre dit hjem klar til vinteren med en god rengøring og oprydning.

Start med en stor rengøring

At starte med en stor rengøring er en god måde at begynde forberedelserne af dit hjem til vinteren på. Støv og snavs kan forværre luftvejsproblemer, og derudover lægger det sig let i pels, tøj, og møbler. Du kan starte med at støvsuge alle indendørs områder, og følge op med at tørre overflader af med en klud. Opdag vores miljøvenlig rengøringsmidler lige her.  Det kan også være en god idé at vaske alle sengetøj og tæpper for at fjerne støv og snavs. Se vores udvalg af vaskemiddel her.

Tjek dine døre og vinduer 

Døre og vinduer kan ofte føre kulde og vind ind i dit hjem, og det fører i sidste ende til en højere varmeregning og i værste tilfælde influenza. Derfor er det vigtigt at tjekke, om dine døre og vinduer er tætte og i god stand. Hvis der er huller eller sprækker, kan du fylde dem med silikone og tætningsmidler. Dette vil hjælpe med at holde dit hjem varmeisoleret, og det vil dermed også nedsætte din varmeregning.

Gør klar til julepynt 

Når vi tænker på vinter, tænker vi også på jul. Og jul betyder julepynt. Inden du begynder at hænge guirlander og julekugler op, skal du sørge for at rydde op i dit hjem. Sæt en dag af til at sortere i gamle pyntegenstande, og gem det væk, som du ikke længere skal bruge. Oprydningen vil gøre plads til den nye julepynt, og give et renere look til dit hjem.

Tjek dit varmesystem 

Det kan også være en god idé at tjekke dit varmesystem for evt. reparationer eller vedligeholdelse inden vinteren. Du kan sørge for, at dit varmesystem fungerer ved at skifte luftfiltre og rengøre ventilationskanalerne. Hvis du har et ældre varmesystem, kan du overveje at skifte det ud med et mere effektivt system, for at spare på energiregningen.

Sæt hyggen i centrum 

Til sidst kan du også planlægge at sætte hyggen i fokus. Når først dit hjem er klargjort til vinteren, kan du fokusere på at skabe et varmt og hyggeligt miljø. Skab en hyggekrog i stuen, og invester i nogle tæpper, puder og duftlys for at tilføje ekstra komfort til dit hjem.

Sådan gør du dit hjem klar til vinter

At gøre dit hjem klar til vinteren handler om mere end bare at skrue op for varmen. Det handler om at forberede sig på den hårde tid, og sørge for at ens hjem er varmt, hyggeligt og rent. Vi håber, at denne guide kan hjælpe dig med at forberede dit hjem til vinteren på en nem og effektiv måde. Så kan du nyde den kolde tid, og lade vinteren omfavne dig.

 

 

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Af Stephanie Ngo

Søndagen lokker med sit stille løfte om reset før en ny uges travlhed. Det er den perfekte dag til at genvinde balance og forberede sig på ugens udfordringer – og...

Læs mere
Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt - Simple Goods

Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt

Af Stephanie Ngo

Hvert år når foråret og sommeren nærmer sig, begynder millioner af mennesker over hele verden at føle de velkendte og ubehagelige symptomer på pollenallergi. Nysen, kløende øjne og en konstant...

Læs mere