Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Sådan rengør du dine gulve - Simple Goods

Sådan rengør du dine gulve

Flotte gulve

Hvis du vil have rene, flotte gulve, er der visse tricks og teknikker, du kan anvende for at få det bedste resultat. Udover at det visuelt er mere tiltalende med rene gulve, så er det også en sundere løsning for dit helbred. Langt de fleste mennesker tilbringer en stor del af deres tid indenfor hjemmets fire vægge, og derfor er det vigtigt at tænke over, hvad der hober sig op på gulvet - fra snavs og bakterier til husstøvmider og allergener. I denne blog vil vi guide dig igennem, hvordan du optimalt rengør dine gulve.

Fejning af gulvet

Før vi går i gang med selve rengøringen, er det vigtigt at tænke på, hvordan du bedst forbereder dine gulve til rengøringen. Først og fremmest er det en god idé at fjerne alt, hvad du kan fra overfladen - møbler, tæpper, legetøj mv. Start med at feje med en kost, som er kraftig nok til at samle alt støv og snavs op fra hjørner og langs væggene. Hvis du har trægulve, kan det også være en god idé at tørre af med en microfiberklud, så du er sikker på, at overfladen er ren og klar. Når du har fejet og tørret af, kan du fortsætte med at støvsuge dit gulv.

Støvsugning af gulvet

Støvsugning er en fantastisk måde at opsamle støv og skidt på, som fejning ikke er i stand til. Det kræver dog, at du har en støvsuger med et filter, der er i effektiv nok, så støvet ikke bliver blæst tilbage ud i luften. Støvsugere med HEPA-filtre er gode at investere i, da de fanger selv de mindste partikler. Det er også en god idé at kombinere dit støvsugeri med en børste, da den kan nå ned i smårevner og fjerne snavs og støv derfra. Vær opmærksom på, at nogle overflader ikke tåler at blive støvsuget, f.eks. tæpper, som kræver en speciel type støvsuger.

Gulvvask

Når du skal vaske dine gulve, er det vigtigt at vælge det rigtige rengøringsmiddel. F.eks. skal du være særlig opmærksom på trægulve eller laminatgulve. I stedet bør du bruge et produkt, der er beregnet til den specifikke overflade. Inden du går i gang med at vaske, kan du med fordel tørre gulvet over med en mikrofiberklud, så du får alt snavs og støv væk før vask. Når du vasker, bør du ikke bruge for meget vand for at mindske risikoen for at beskadige dine gulve. Brug en moppe eller klud til at tørre gulvet af og skift vandet ofte, hvis det bliver grumset.

Sådan rengør du dine gulve - miljøvenlig rengøringsmidler - Simple Goods

At vedligeholde flotte, rene gulve er vigtigt både visuelt og sundhedsmæssigt. Ved at feje, støvsuge og vaske dine gulve regelmæssigt kan du mindske risikoen for bakterier og allergener samt forlænge levetiden af dine gulve. Hvis du tager dig tid til at forberede dine gulve inden rengøring, vælge det rigtige rengøringsmiddel og er forsigtig med mængden af vand, der bruges, vil du altid få det bedste resultat. Læs eventuelt mere på produktanvisninger og søg god rådgivning, hvis du er i tvivl. På den måde kan du sikre, at dine gulve holder sig flotte og sunde i mange år fremover.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Af Stephanie Ngo

Søndagen lokker med sit stille løfte om reset før en ny uges travlhed. Det er den perfekte dag til at genvinde balance og forberede sig på ugens udfordringer – og...

Læs mere
Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt - Simple Goods

Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt

Af Stephanie Ngo

Hvert år når foråret og sommeren nærmer sig, begynder millioner af mennesker over hele verden at føle de velkendte og ubehagelige symptomer på pollenallergi. Nysen, kløende øjne og en konstant...

Læs mere