Fri fragt på ordrer over 499 kr.

Fri fragt på ordrer over 399 kr.

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Sådan rengør du dine mest berørte overflader

Sådan rengør du de mest berørte overflader

At holde vores hjem rene er én ting, men rengøring af vores mest berørte overflader er vigtigt for at beskytte os selv mod bakterier. 

Vi ønsker alle at gøre vores del for at hjælpe med at stoppe spredningen af bakterier. Under og efter coronavirus-pandemien er det vigtigere end nogensinde at sikre, at dit hjem er så rent som muligt. At vide, hvor områder med flest bakterier er i dit hjem, kan hjælpe dig med at finde frem til, hvilke områder der har mest brug for en dyb rengøring. I dette blogindlæg vil vi give dig tips til, hvordan du holder de mest berørte områder i dit hjem fri for bakterier - fra dørhåndtag til køkkenoverflader. Læs videre for at finde ud af, hvilke overflader der kræver ekstra opmærksomhed, og lær de bedste metoder til at rengøre dem effektivt. 

Sådan rengør du dine mest berørte overflader

Hvilke områder skal du være mest opmærksom på?

Det er utrolig vigtigt at holde dine mest berørte områder rene, især i disse tider.  Det første skridt er at identificere, hvilke områder der berøres mest, såsom hverdagsgenstande som dørhåndtag, stikkontakter, vandhaner og bordplader. Det er her bakterierne befinder sig. For effektivt at rengøre disse områder, start med at bruge et desinfektionsmiddel eller en blanding af sæbe og vand til at rengøre disse overflader grundigt. Sørg desuden for at vaske dine hænder regelmæssigt med vand og sæbe efter aktiviteter for at forhindre bakterier i at sprede sig. Du kan også bruge en håndrens, som effektivt og hurtigt dræber bakterier. Vask af sengetøj og håndklæder er også vigtigt for at forhindre bakterier i at ophobe sig. Glem ikke at rense din telefon, som er en af de genstande, du oftest bruger.

Beskyt dig selv mod potentiel eksponering af bakterier

Rengøring af dine mest berørte områder med jævne mellemrum er afgørende for at beskytte dig selv og din familie mod potentiel eksponering af bakterier. Med de rigtige desinfektions- og rengøringsmidler og de rigtige metoder vil det være meget nemmere at reducere bakterier i disse områder. Ved at sørge for at desinficere dørhåndtag, tastaturer og andre genstande, der kommer i kontakt med din hud dagligt, kan være med til at mindske risikoen for sygdom. Hvis du tager dig tid til at gøre dette, vil du og dem omkring dig være beskyttet mod bakterier, der måtte komme din vej. 

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

 Sådan rengør du dit toilet – Tips og tricks

Sådan rengør du dit toilet – Tips og tricks

Af Stephanie Ngo

Rengøring af toilettet  Det er ikke altid lige rart at tage fat på det med at rengøre toilettet. Det kan være en irriterende og beskidt opgave at tage sig af,...

Læs mere
Sådan rengører og organiserer du effektivt dit hjem - Simple Goods - miljøvenlig rengøring

Sådan rengør og organiserer du dit hjem effektivt

Af Stephanie Ngo

Rengøring og organisering  Rengøring og organisering, det er noget, som de fleste af os forstår vigtigheden af, men faktisk er det en af de ting, som ofte bliver udskudt eller...

Læs mere