Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Sådan tackler du dit vasketøj - miljøvenlig vaskemiddel

Sådan tackler du dit vasketøj

Føler du, at uanset hvor meget energi og kræfter du lægger i det, er der en endeløs cyklus af snavset tøj, der hober sig op i dit vaskerum? Vi føler dig. Det er et scenarie, vi kender alt for godt, og det kan være overvældende at holde styr på. Men der er gode nyheder! 

Vi er her for at fortælle dig, at det ikke behøver at være så skræmmende – tag kontrollen over din tid med en enklere, stressfri vaskerutine. Vores mål er ikke kun at hjælpe med at gøre det lettere at vaske tøj,  Gør tøjvasken mere overskuelig med vores nyttige tips til at skabe en organiseret tilgang, der vil skære ned på besværet. Vi har de allerbedste tips og tricks, der med garanti vil strømline hele din proces, så du måske aldrig igen frygter at grave ned i de endeløse bunker af tøj. 

Miljøvenlig vaskemiddel - Simple Gooods

Nyttige tips til en overskuelig vaskerutine 

Vaskedag er en vigtig opgave, der ofte kan føles som en uoverskuelig opgave. Men med de rette metoder, kan du både spare tid og gøre vaskerutinen lidt lettere. Start med at opdele dit vasketøj i håndklæder, sengetøj og tøj. Derefter sorter dit vasketøj efter farve og stoftype, det giver dig et hurtigt overblik over alt dit vasketøj, derfra kan du nemt og hurtigt finde ud af, hvilket vaskemiddel du skal anvende til de forskellige vask, om det er til farvede tøj, sort/hvid eller uld/cashmere. Sørg for altid at undersøge, hvor mange grader dit tøj må vaskes i, inden du smider det i vaskemaskinen. En god huskeregel er, at håndklæder, karklude og sengetøj tåler vask ved 60 grader, almindeligt tøj tåler vask ved 40 grader, og det sarte og fine tøj tåler vask ved 30 grader. 

Følg disse tips for en mere overskuelig vaskerutine. 

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

Slip af med dårligt lugt i dine sko - Simple Goods

Slip af med dårligt lugt i dine sko

Af Stephanie Ngo

Sure tæer eller sko der lugter er et almindeligt problem, som mange mennesker står overfor, især hvis de har en aktiv livsstil, her til sommer eller bruger meget tid i...

Læs mere
Sådan fjerner du dårlig lugt fra tørretumbler - Simple Goods

Sådan fjerner du dårlig lugt fra tørretumbler

Af Stephanie Ngo

At have en tørretumbler der afgiver dårlig lugt kan være frustrerende, især når du forventer, at dit tøj skal komme ud frisk og rent. Heldigvis er der flere effektive og...

Læs mere