Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Sådan vasker du dit sengetøj - miljøvenlig rengøring - Simple Goods

Sådan vasker du dit sengetøj

Vil du gerne have, at dit sengetøj føles frisk og fri for allergener? Hvis du svarede ja, bør det stå øverst på din liste, hvordan du vasker det korrekt. Det er vigtigt at vaske dit sengetøj regelmæssigt og korrekt af mange grunde: Ikke alene hjælper det med at forhindre ophobning af støvmider, men varmt vand dræber også bakterier, der kan have samlet sig over tid. Regelmæssig vask af dit sengetøj er vigtig, ikke kun af hygiejnemæssige årsager, men også for at bevare levetiden og ensartetheden. I dette blogindlæg vil vi udforske, hvordan man vasker sengetøj, så du kan nyde at sove på et forfriskende lækkert sæt hver nat. Læs videre her!

Vask og pleje af sengetøj 

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores sengetøj kan blive beskidte over tid grundet døde hudceller, sved og hår. Men ved du egentlig, hvordan man vasker dem ordentligt? Først og fremmest er det vigtigt at læse etiketten på dit sengetøj, men du kan med fordel vaske det på 60 grader, så du er sikker på, at alle bakterier forsvinder. Brug gerne en mild vaskemiddel, som indeholder probiotika, og vælg en langsom centrifugering. Hvis det er muligt, så tør sengetøjet i tørremaskinen på lav varme sammen med et par tørrebolde, som er med til at reducere tørretiden. Du kan også gøre brug af en laundry tonic, som tilsætter en mild duft til dit sengetøj, når du vasker eller tørrer det. Rent sengetøj kan gøre underværker for din søvnkvalitet, så det er absolut værd at lægge lidt tid og kræfter i at vaske dem ordentligt. Det anbefales, at du vasker dit sengetøj cirka hver 14. dag. Det kan dog være en god ide at vaske oftere, hvis du har allergi overfor husstøvmider. 

En mere behagelig søvnoplevelse

Hvis du tager dig tid til at vaske og pleje dit sengetøj ordentligt, kan det have klare fordele som bedre søvn og forbedret helbred. Ikke kun det, men at vaske sengetøj regelmæssigt forlænger også deres levetid og hjælper med at forhindre ophobning af støvmider og andre bakterier, der kan samle sig på dem over tid. Renere og friskere sengetøj kan ofte også give en mere behagelig søvnoplevelse. Så giv dit sengetøj den tiltrængte dybderens, og gør dig klar til at sove både blødt og behageligt nat efter nat! Nu ved vi begge, hvor nemt det kan være at holde vores soveværelse hyggeligt og rent!

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Af Stephanie Ngo

Søndagen lokker med sit stille løfte om reset før en ny uges travlhed. Det er den perfekte dag til at genvinde balance og forberede sig på ugens udfordringer – og...

Læs mere
Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt - Simple Goods

Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt

Af Stephanie Ngo

Hvert år når foråret og sommeren nærmer sig, begynder millioner af mennesker over hele verden at føle de velkendte og ubehagelige symptomer på pollenallergi. Nysen, kløende øjne og en konstant...

Læs mere