Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Sådan vasker du håndklæder - De 8 bedste tips til vask af håndklæder

Sådan vasker du håndklæder

De 8 bedste tips til at vaske håndklæder  

Håndklæder er en vigtig del af vores daglige rutine, da de bruges til at tørre os efter badet, eller når vi vasker hænder. Men det er også vigtigt at vide, hvordan man korrekt vasker håndklæder for at sikre, at de forbliver bløde, friske og bakteriefri. I denne blog vil vi give dig nogle nyttige tips til at vaske dine håndklæder på den rigtige måde.

Sorter håndklæderne

Først og fremmest skal du sortere dine håndklæder efter farve og materiale. Det er vigtigt at vaske håndklæder af forskellige farver separat for at undgå farveoverførsel. Derudover bør du også adskille håndklæder af bomuld og håndklæder af syntetiske materialer, da de har brug for forskellige vaskeindstillinger.

Vælg det rigtige vaskemiddel

Det er vigtigt at bruge det rigtige vaskemiddel til dine håndklæder. Brug et mildt vaskemiddel, der er specielt formuleret til håndklæder, da det vil hjælpe med at bevare deres blødhed og absorbans. Undgå at bruge blegemiddel eller skyllemiddel, da det kan beskadige håndklæderne.

Hos Simple Goods har vi vaskemiddel, som er perfekt til håndklæder, da det er både er mildt, effektivt og naturligt. Vores probiotiske vaskemiddel indeholder probiotiske bakterier, som går dybt ind i fibrene og fjerner dårlig lugt og bakterier.

Vælg den rigtige vasketemperatur

Håndklæder bør vaskes ved en temperatur på 60 grader Celsius for at fjerne bakterier og snavs. Hvis dine håndklæder er meget beskidte, kan du vælge en højere temperatur, men sørg for at følge vaskeanvisningerne på håndklæderne.

Undgå overfyldning af vaskemaskinen

Det er vigtigt at undgå at overfylde vaskemaskinen, når du vasker dine håndklæder. Dette vil sikre, at håndklæderne bliver ordentligt rengjort og skyllet. Hvis vaskemaskinen er overfyldt, kan det også føre til, at håndklæderne bliver krøllede og mindre absorberende.

Brug en mild tørretumbler

Håndklæder kan tørres i en tørretumbler, men det er vigtigt at bruge en mild indstilling for at undgå at beskadige dem. Overdreven varme kan få håndklæderne til at miste deres blødhed og blive stive. Det er bedst at tørre håndklæderne ved lav varme eller lade dem lufttørre.

Hos Simple Goods har vi uld tørrebolde, som nedsætter tørretiden og er et fantastisk og naturligt valg fremfor skyllemiddel. Det gør samtidig dine håndklæder ekstra bløde og modvirker statisk elektricitet.

Undgå at bruge strygejern

Håndklæder behøver ikke at blive strøget, da de normalt bliver krøllede efter vask. Hvis du ønsker at få dem til at se mere præsentable ud, kan du hænge dem op på en bøjle og lade dem lufttørre. Dette vil også hjælpe med at bevare deres blødhed.

Vask håndklæder regelmæssigt

Det er vigtigt at vaske dine håndklæder regelmæssigt for at holde dem rene og hygiejniske. Det anbefales at vaske dem mindst en gang om ugen, men hvis du bruger dem ofte, kan det være nødvendigt at vaske dem oftere.

Undgå at dele håndklæder

Det er bedst at have separate håndklæder til hver person i husstanden for at undgå spredning af bakterier og sygdomme. Hvis du deler håndklæder, skal de vaskes oftere for at holde dem rene og hygiejniske.

Simple Goods stribede håndklæder

Opdag vores udvalg af lækre håndklæder, som både er stilfulde, absorberende og bløde. Vores lækre håndklæder passer perfekt ind i ethvert badeværelse. Du finder både stribet håndklæder og  håndklæder med smukke fine beige detaljer. Opdag vores udvalg af smukke, lækre håndklæder

 

Ved at følge disse trin kan du sikre, at dine håndklæder forbliver bløde, absorberende og hygiejniske. Det er vigtigt at tage sig af dine håndklæder for at forlænge deres levetid og sikre, at de altid er friske og rene.

 

 

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

Den ultimative guide til eksklusiv luksus håndsæbe - Simple Goods håndsæbe

Den ultimative guide til luksus håndsæbe

Af Stephanie Ngo

Der er noget tilfredsstillende ved at forkæle sig selv med luksuriøse produkter, især når det drejer sig om noget så intimt og dagligt som håndhygiejne. Vores hjem er vores personlige...

Læs mere
En stilren glasflaske til håndsæbe og opvaskesæbe - Simple Goods

En stilren glasflaske til håndsæbe og opvaskesæbe

Af Stephanie Ngo

Bæredygtig elegance ved din køkkenvask  At integrere bæredygtige alternativer ind i vores daglige rengøringsrutine kan være den ultimative kombination af stil og ansvar. En simple, men elegant brun glasflaske, som...

Læs mere