Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Sikker håndsæbe for dine børn - Simple Goods

Sikker håndsæbe for dine børn

Sikker for dine små børn

Når du tænker på din families sundhed, så er det vigtigt at du kigger nøje på de produkter I bruger hver dag.Som forælder vil du gerne sikre dig, at dine børn er beskyttet mod skadelige kemikalier og giftstoffer. Derfor har vi skabt en håndsæbe, der er fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser. Vores håndsæbe er skånsom mod dine børns sarte hud, samtidig med at den effektivt renser deres hænder.

Naturlige og økologiske ingredienser

Først og fremmest, lad os tale om hvorfor naturlige og økologiske ingredienser er så vigtige. Almindelige håndsæber kan indeholde kemikalier som parfume, sodium lauryl sulfate og triclosan, som er mistænkt for at være hormonforstyrrende og kan forårsage allergi eller irritation i huden. Naturlige og økologiske ingredienser er derimod mere skånsomme og mindre tilbøjelige til at forårsage negative bivirkninger.

Du bør også være opmærksom på, hvad der ikke er i din håndsæbe. F.eks. skal der ikke være parabener, sulfater eller phthalater, da disse stoffer kan være skadelige for børns helbred. Derfor skal du vælge en sikker håndsæbe, der undgår disse skadelige stoffer såvel som alle andre tilsætningsstoffer.

Vores håndsæbe er fremstillet med omhu af naturlige og økologiske ingredienser. Vi tror på, at man kun skal bruge de bedste og sikreste ingredienser til sine børn. Vores formel er fri for skrappe kemikalier, parabener og syntetiske duftstoffer, hvilket gør den sikker for selv den mest følsomme hud.

Når du vælger en sikker håndsæbe, er det også vigtigt at kigge efter bæredygtige løsninger. Det betyder at finde en håndsæbe med en genanvendelig flaske eller en mulighed for refills, så du kan mindske dit affald og og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Der findes mange gode bæredygtige alternativer på markedet, og det er både godt for miljøet og for din families sundhed. Gå på opdagelse blandt vores udvalg af håndsæber her.

Effektiv og skånsom rensning

Vores håndsæbe er ikke kun sikker for dine børn, men den renser også deres hænder effektivt. Vores naturlige og økologiske ingredienser arbejder sammen om at fjerne snavs og bakterier uden at fratage huden dens naturlige olier. Dine børns hænder vil føles rene, bløde og velplejede efter hver brug.

Så hvorfor nøjes med skrappe og potentielt skadelige håndsæber? Vælg vores naturlige og økologiske håndsæbe for at få en sikker og skånsom løsning til dine små. Hold deres hænder rene og sunde med vores omhyggeligt udformede formel.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

Flotte rengøringsmidler, der pynter på hylden - Simple Goods

Flotte rengøringsmidler, der pynter på hylden

Af Stephanie Ngo

I en tid, hvor bæredygtighed og æstetik vægtes højt i de fleste hjem, er det ikke længere nok, at rengøringsmidler bare er funktionelle – de skal også være flotte at...

Læs mere
Ultimate Guide til Skopleje: Opfrisk dine sko

Ultimate Guide til Skopleje: Opfrisk dine sko

Af Stephanie Ngo

Sådan bruger du Simple Goods skodeodorant I en verden, hvor en aktiv livsstil er blevet normen, er det vigtigt at passe godt på sine sko. Ikke kun for at forlænge...

Læs mere