Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Små ændringer som får dit hus til at føles som et hjem

Små ændringer som får dit hus til at føles som et hjem

Et hjem er mere end bare fire vægge og et tag. Det er et sted, hvor du kan slappe af og være dig selv, hvor du kan finde ro efter en lang dag. Men nogle gange kan det være svært at føle sig helt hjemme i sit eget hus. Måske føles det lidt for uinspireret eller koldt. Derfor har vi samlet nogle enkle tips til, hvordan du kan få dit hus til at føles mere som et hjem.

Få dit hjem til at dufte godt

Dufte kan være med til at skabe en følelse af hjemlighed. Så hvorfor ikke bruge dit yndlingsduftlys eller en Room Mist og skab en skøn atmosfære i rummet? Tænd duftlyst eller sprøjt med en Room Mist, når du kommer hjem, og lad duften sprede sig i dit hjem. Det kan være med til at skabe en mere afslappet og hyggelig stemning, som får dit hjem til at føles mere som et hjem.

Indram dine minder

Ingen hjem er komplet uden minder fra ens liv. Så hvorfor ikke bringe minderne frem? Hæng billeder op af familiemedlemmer eller venner. Du kan også tage billeder fra dine tidligere ferier og få dem indrammet. På den måde kan du både huske de gode minder og samtidig dekorere dit hjem.

Skab en hyggelig læsekrog

Det er vigtigt at finde steder i dit hjem, hvor du kan slappe af og have ro. Skab en hyggelig læsekrog med en god stol og dit yndlings tæppe. Du kan også placere dine yndlingsbøger i reolen ved siden af, og på den måde har du alt hvad du behøver lige ved hånden.

Tilføj planter

Planter er ligeledes en vidunderlig måde at skabe en mere naturlig følelse i dit hjem. Derudover er de også med til at rense luften i dit hjem og skabe en mere afslappet atmosfære. Sæt dem i potter eller hæng dem på væggen, og dit hjem vil straks føles mere indbydende og hyggelig.

Forkæl dine sanser

Endelig er det vigtigt at forkæle dine sanser i dit hjem. Sørg for at dit hjem er rent, så du vågner op med et klart mindset og mindre stress i hverdagen. Oprydning og rengøring er også med til at lette stressniveauet, og du vil mærke en fornyet energi i hverdagen. 

Gå på opdagelse blandt vores miljøvenlige og økologiske rengøringsmidler til badeværelset, universal rengøring, opvask og vaskerum

Små ændringer, stor forskel

Der er mange små ændringer, du kan foretage i dit hjem, der vil gøre en stor forskel i at skabe en følelse af hygge og hjemlighed. Brug disse tips, når du ønsker en afslappede og imødekommende stemning, som ethvert hjem bør have. Og husk, at små ændringer kan skabe en stor effekt. Så selvom du ikke har tid eller budget til store indretningsprojekter, kan du stadig give dit hjem det eftertragtede hjemlige touch.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

Sådan får du sundt og smukt sommerhår - Simple Goods

Sådan får du sundt og smukt sommerhår

Af Stephanie Ngo

Sommeren er her endelig, og med den følger solrige dage på stranden, festivaler og masser af udendørs aktiviteter. Mens vi nyder de varme stråler og det gode vejr, kan vores...

Læs mere
De 5 oversete, men uundværlige rengøringsværktøjer til dit hjem - Simple Goods

De 5 oversete, men uundværlige rengøringsværktøjer til dit hjem

Af Stephanie Ngo

At holde dit hjem rent og pænt kan være en udfordring, især hvis du ikke har de rigtige værktøjer. Men fortvivl ikke! Med de rette rengøringsværktøjer kan du gøre rengøringen...

Læs mere