Fri fragt på ordrer over 499 kr.

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

 Tips til at holde dit skab rent og lugtfrit

Tips til at holde dit skab rent og lugtfrit

At holde dit skab rent og lugtfrit kan synes som en vanskelig opgave, især hvis du har en travl hverdag. Men det er faktisk en ret simpel opgave, og det kan gøres på kort tid. Et rodet og lugtende skab kan være en kilde til stress og kaos. Derfor giver vi dig i dette blogpost nogle tips til, hvordan du holder dit skab rent og lugtfrit.

Organisering og oprydning

Første skridt til et rent og lugtfrit skab er at rydde det op. Sørg for at have struktur og overblik ved at inddele dit tøj i kategorier, såsom bukser, sportstøj, trøjer osv. Sorter derefter tøjet efter, hvad der kan smides væk, gives væk og hvad der skal beholdes. Du kan også overveje at organisere dit tøj efter farve eller størrelse. På den måde vil du hurtigt kunne se, hvad du har i skabet, og hvad der mangler. 

Et andet tip er at bruge bøjler til at organisere dit tøj, så det ikke bliver krøllet og rodet. Hæng tøjet op i kategorier og sørg for at bøjlen passer til størrelsen på tøjet. Brug også bøjler med skridsikkert materiale, så tøjet ikke glider af. Hvis du mangler plads i skabet, kan du også overveje at bruge hængende opbevaringsposer til f.eks. sko eller hatte.

Sådan fjerner du dårlig luft i garderoben 

Når du har sorteret og ryddet op i dit skab op, skal du sørge for at slippe af med eventuelle dårlige lugte. Du kan gøre dette ved at lægge en vatrondel med et par sprøjt af Simple Goods Laundry Tonic i dit skab for at give din garderobe en frisk duft eller bruge vores Room mist eller vores Tekstilspray til at opfriske garderoben. Du kan også bruge luftfriskere eller poser med tørrede blomster såsom lavendel for at give din garderobe en skøn duft.

Rengøring af garderoben 

For at holde dit skab rent og pænt skal du sørge for at tørre hylderne af med en fugtig klud, som fjerner støv og snavs. Vores All Purpose Cleaner og en god og absorberende karklud fra Simple Goods kan nemt klare jobbet. Du kan også bruge en støvsuger til at fjerne støv og snavs. Det er en god ide at rengøre dit skab med jævne mellemrum for at forhindre støv og snavs i at ophobe sig. 

At holde dit skab rent og lugtfrit behøver ikke at være en udfordring. Med en lille indsats og regelmæssig vedligeholdelse kan du nemt opretholde et pænt og organiseret skab. Følg disse enkle tips for at holde dit skab rent og lugtfrit, og du vil ikke kun føle dig mere organiseret, men dit tøj vil også holde sig frisk og pænt i længere tid.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Guide til at holde dit toilet rent og frisk - miljøvenlig rengøringsmidler til toilettet - Simple Goods

Guide til at holde dit toilet rent og frisk

Af Stephanie Ngo

Hold dit toilet velduftende med disse enkle, effektive tips til rengøring og vedligeholdelse. Find ud af, hvad du skal gøre - lige nu - for at få skinnende, hygiejniske resultater!

Læs mere
Sådan kan en smuk rengøringskurv kan organisere dit hjem - Simple Goods

Hvordan en smuk rengøringskurv kan organisere dit hjem

Af Stephanie Ngo

Skal dit hjem være ryddeligt og organiseret? Opdag, hvordan du kan bruge en simpel rengøringskurv fra Simple Goods til at holde dit rum pænt og ryddeligt!

Læs mere