Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Tre ting at gøre inden sommer - Simple Goods - rengøring

Tre ting at gøre inden sommer

Sommeren står for døren, og det er den perfekte tid til at få gjort hjemmet klar til de varme måneder. For husejere betyder dette ofte en række opgaver, der skal udføres for at sikre, at både indendørs- og udendørsområder er i topform. Her er tre vigtige ting at fokusere på inden sommeren for alvor sætter ind.

1. Rengøring i hjemmet

Første skridt mod et sommerklar hjem er en grundig rengøring. Vinteren kan efterlade støv og snavs i kroge og hjørner, så det er vigtigt med en dybdegående rengøring.

Tips til effektiv rengøring

 • Start fra toppen: Begynd med loft og lysarmaturer og arbejd dig nedad. Dette sikrer, at støv og snavs ikke falder på allerede rengjorte overflader. Se vores udvalg af støvkoste her.
 • Brug miljøvenlige rengøringsmidler: Vælg rengøringsprodukter, der er skånsomme for miljøet. De er ofte lige så effektive som kemiske alternativer.
 • Rens gulvtæpper og møbler: Overvej at få professionel hjælp til at rense gulvtæpper og polstrede møbler. Dette fjerner dybtliggende snavs og allergener. Se vores udvalg af alt til tekstilrens her.
 • Vinduer og gardiner: Vask vinduerne indvendigt og udvendigt, og sørg for at rengøre gardiner eller persienner. Dette slipper mere naturligt lys ind og giver et friskere udseende.

En ordentlig rengøring kan gøre underværker for både dit velbefindende og hjemmets atmosfære.

2. Oprydning

Med foråret kommer også muligheden for at rydde op og slippe af med ting, du ikke længere bruger. En grundig oprydning kan skabe mere plads og give dit hjem et mere organiseret udtryk.

Effektive oprydningsstrategier

 • Kategoriser dine ejendele: Del dine ejendele op i kategorier som "behold", "smid ud", og "doner". Dette gør det nemmere at beslutte, hvad der skal ske med hver ting.
 • Opbevaringsløsninger: Investér i opbevaringsløsninger som kurve, kasser og hylder for at holde tingene organiseret.
 • Digital declutter: Glem ikke at rydde op i dine digitale enheder. Slet gamle filer og organiser dine dokumenter.
 • Involver hele familien: Gør oprydningen til en fælles aktivitet. Det gør processen hurtigere og mere underholdende.

En godt organiseret rummelig bolig gør hverdagen lettere og mere behagelig, især når det varme vejr lokker til udendørsaktiviteter.

3. Rengøring i haven

Når hjemmet er skinnende rent, er næste skridt at tage sig af haven. En velplejet have kan fungere som en oase af ro og skønhed i sommermånederne.

Havearbejde der gør en forskel

 • Fjern ukrudt og døde planter: Start med at fjerne ukrudt og gamle planterester. Dette giver plads til nye vækster og forbedrer havens æstetik.
 • Plant nye blomster og buske: Vælg planter, der trives i sommerens varme og kræver minimal vedligeholdelse.
 • Klip græsset og trim buske: Hold græsplænen velplejet og trim buske og hække for at give haven et velplejet udseende.
 • Gødning og vanding: Sørg for at gøde planterne og havens jord. Regelmæssig vanding er essentiel, især i tørre perioder.
 • Rengøring af havemøbler: Giv dine havemøbler en grundig rengøring, inden du stiller dem ud på terrassen eller altanen. Brug vores Universal Cleaners til rengøring af alle store møbler. 

En smuk have kan være et fantastisk sted at slappe af og nyde sommeren med familie og venner.

Konklusion

Ved at fokusere på disse tre områder - rengøring i hjemmet, oprydning, og rengøring i haven - kan du sikre, at dit hjem er klar til at tage imod sommeren med åbne arme. Ikke alene vil det forbedre dit hjems æstetik og funktionalitet, men det vil også skabe en mere behagelig og afslappende atmosfære for dig og din familie. Så sæt i gang med disse opgaver, og glæd dig til en fantastisk sommer!

Spørgsmål eller kommentarer? Del dine bedste tips til sommerforberedelsen i kommentarfeltet nedenfor!

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

Støvkoste: Det bedste valg for dit hjem - Simple Goods

Støvkoste: Det bedste valg for dit hjem

Af Stephanie Ngo

Støvkoste er en af de mest undervurderede redskaber i hjemmet. De er uundværlige for at opretholde et rent og støvfrit miljø, især i de svært tilgængelige hjørner og områder. Men...

Læs mere
Alt til opvasken - Din one-stop-shop til effektiv opvask

Alt til opvasken - Din one-stop-shop til effektiv opvask

Af Stephanie Ngo

Er du træt af kedelig opvask og ineffektive rengøringsprodukter? Hos Simple Goods tilbyder vi den ultimative løsning til en ren og skinnende opvask. Vores nøje udvalgte produkter er både effektive...

Læs mere