Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

10 grunde til, at du har brug for laundry tonic og tørretumblerbolde

10 grunde til, at du har brug for disse 2 produkter i dit liv

Forvandl din vaskerutine med Simple Goods Laundry tonic og tørretumblerbolde

Sig farvel til kemikalier og skrappe rengøringsmidler

Traditionelle vaskemidler er ofte fyldt med skrappe kemikalier, der kan irritere din hud og skade miljøet. Med Simple Goods Laundry Tonic kan du sige farvel til disse skadelige ingredienser og skifte til et naturligt og miljøvenligt alternativ .

Spar tid og penge

Slut med endeløse ture til butikken for at købe skyllemiddel og lange tørretumbletimer. Med Simple Goods Laundry Tonic og tørretumblerbolde kan du spare tid og penge ved at bruge disse produkter til alt dit vasketøj. Og så er de genanvendelige, så du ikke hele tiden skal fylde op.

Skånsom mod dit tøj

Skrappe vaskemidler og skyllemidler kan skade dit tøj over tid. Simple Goods Laundry Tonic er skånsom mod tekstilerne og hjælper med at bevare deres farve og struktur. Og med en ekstra bonus i form af tørretumblerbolde, vil dit tøj komme blødt og luftigt ud af tørretumbleren uden brug af kemikaliefyldte tørretumblerark.

Eliminer statisk elektricitet i dit tøj

Er du træt af statisk elektricitet i dit tøj? Simple Goods tørretumblerbolde er den perfekte løsning. De reducerer naturligt statisk elektricitet uden brug af kemikalier, så dit tøj føles blødt og fri for statisk elektricitet.

Miljøvenlig emballage

Hos Simple Goods bekymrer vi os om miljøet. Derfor kommer vores Laundry Tonic og tørrebolde i miljøvenlig emballage, der reducerer affald og hjælper med at beskytte planeten. Vores tørretumblerbolde er produceret af 100 % ren New Zealandsk uld.

Naturlige og økologiske æteriske olier

Simple Goods Laundry Tonic er produceret med naturlige og økologiske æteriske olier. Denne Tonic er en perfekt måde at tilsætte en mild duft til dit tøj når du vasker eller tørrer det.

Vi udvælger med omhu vores økologiske æteriske olier i forhold til deres unikke duft og positive virkning på krop og sjæl. Nyd den afslappende og antibakterielle effekt af lavendel kombineret med den opløftende effekt af patchouli.

Nemme at bruge

Det er lige så nemt som 1-2-3 at bruge Simple Goods vaske tonic og tørrebolde. Du skal blot tilføje toneren til dit vasketøj og smide tørreboldene i. Ingen opmåling, intet rod, bare enkel og effektiv tøjpleje.

Langtidsholdbar

En flaske Simple Goods Laundry Toner kan holde til op til 25 omgange tøjvask, og vores tørrebolde kan bruges over 1.000 omgange. Det er en masse vasketøj! Sig farvel til konstant at købe og genopfylde vasketøjsprodukter.

Lavet med naturlige ingredienser

Vores Laundry Tonic er lavet med naturlige ingredienser og æteriske olier, hvilket gør den sikker for dig og miljøet. Og vores tørretumblerbolde er lavet af 100 % newzealandsk uld, en bæredygtig og vedvarende ressource.

Garanteret tilfredshed

Vi er sikre på, at du vil elske vores Simple Goods Laundry Tonic og tørretumblerbolde. 

10 grunde til, at du har brug for Laundry Tonic og tørretumblerbolde - Simple Goods - vasketøj

 

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

De 5 oversete, men uundværlige rengøringsværktøjer til dit hjem - Simple Goods

De 5 oversete, men uundværlige rengøringsværktøjer til dit hjem

Af Stephanie Ngo

At holde dit hjem rent og pænt kan være en udfordring, især hvis du ikke har de rigtige værktøjer. Men fortvivl ikke! Med de rette rengøringsværktøjer kan du gøre rengøringen...

Læs mere
Alt til opvasken - Simple Goods

Alt til opvasken

Af Stephanie Ngo

Når det kommer til at tage sig af opvasken, er det tid til at tænke effektivt og bæredygtigt. Vores moderne livsstil betyder, at vi bør overveje vores valg og deres...

Læs mere