Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Kom godt igang med nytårsrengøring i dit hjem - miljøvenlige rengøringsmidler - Simple Goods

Kom godt igang med nytårsrengøring i dit hjem

Et nyt år er startet, og med det kommer en god mulighed for at få ryddet op i sit hjem.

Nytårsrengøring er en tradition, som mange holder fast i hvert år ved januar månedens start. Det er en god mulighed for at rydde op og gøre grundigt rent i sit hjem ved at fjerne alt skidt og støv fra sidste års ophobning. Nedenfor finder du nogle tip og tricks til at komme godt i gang med din nytårsrengøring og få dit hjem til at skinne igen.

Planlægning er nøglen til succes

Før du starter nytårsrengøringen, er det en god idé at lave en plan for, hvad du vil have gjort. Dette vil sikre, at du ikke overser noget eller glemmer en opgave. Prøv at dele din plan op i mindre dele og prioriter opgaverne. På denne måde kan du også tage pauser, når du har krydset af for nogle opgaver. Udnyt også den tid, du har, og planlæg din tid i hverdagen, så du ikke stresser over at finde tid til rengøring. 

Ryd op og ud i dine ting

En god måde at organisere dit oprydningssystem på er at bruge tre kasser. En kasse til ting, som du vil beholde, en kasse til ting, som skal sælges eller doneres, og en kasse til ting, som skal smides ud. Dette system vil hjælpe dig med at skille dig af med ting, som du ikke længere har brug for. Det er også en god idé at opbevare de ting, som ikke bruges ofte, i kasser eller bokse.

Start fra toppen og arbejd dig nedad

En god måde at tackle rengøringen er at starte med de højeste dele såsom lofter og lysarmaturer. Dette vil sikre, at støvet fra disse steder ikke falder ned på nye rengjorte overflader eller gulve. Fortsæt med at rense hylder, skabe, billeder og møbler. Til sidst, rengør og støvsug gulvet.

Hos Simple Goods finder du miljøvenlige rengøringsmidler til alle rum, herunder køkkenet, badeværelset og universalrengøring til alle rum. 

Miljøvenlige rengøringsmidler

Hos os finder du en række forskellige rengøringsmidler, der opfylder forskellige rengøringsbehov i dit hjem. Alt fra overfladesprayer, toiletrens til opvaskemiddel skabt til at fjerne skidt og snavs. Vores miljøvenlige rengøringsmidler indeholder ingen farlige kemikalier. I stedet bruger vi naturlige ingredienser som probiotika, som effektivt dræber bakterier og fjerner lugte.

Involver resten af familien

Nytårsrengøring skal ikke kun være en persons ansvar. Involver resten af familien eller dine roommates så, du ikke behøver at gøre det alene. Opdel deres opgaver i deres værelser eller personlige rum såsom badeværelset og køkkenet. Dette vil ikke kun gøre din opgave lettere, men det vil også sikre, at alle er ansvarlige for deres eget rum.

Januar er den perfekte måned til at få ryddet op

At få ryddet op i sit hjem i januar måned kan være en effektiv og tilfredsstillende måde at starte et nyt år på. Plan ekstra tid i din hverdag for at få ryddet op i din hjem. Brug miljøvenlige rengøringsmidler som er effektive samt involver resten af din familie, så du ikke behøver at gøre det alene. Med disse tips og tricks kan du gøre nytårsrengøringen til en let og overskuelige opgave for alle i dit hjem!

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Af Stephanie Ngo

Søndagen lokker med sit stille løfte om reset før en ny uges travlhed. Det er den perfekte dag til at genvinde balance og forberede sig på ugens udfordringer – og...

Læs mere
Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt - Simple Goods

Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt

Af Stephanie Ngo

Hvert år når foråret og sommeren nærmer sig, begynder millioner af mennesker over hele verden at føle de velkendte og ubehagelige symptomer på pollenallergi. Nysen, kløende øjne og en konstant...

Læs mere