Fri fragt på ordrer over 499 kr.

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

5 rengøringsfejl du laver

5 rengøringsfejl du laver

Ret de her almindelige fejl, når du gør rent og bliv en sand rengøringshelt. 

 

Pudser vinduer i solskin 

De fleste af os har lært, at vinduerne skal pudses i solskin - men det er faktisk lige modsat. Den varme direkte solskin får glasrens til at fordampe hurtigere og det giver grimme streger. Puds derfor altid vinduer, når der ikke er direkte solskin på eller når på en overskyet dag. 

 

Skyller dine tallerkner af 

Det svarer lidt til at gøre rent inden, at man får besøg af en rengøringshjælpen (bortset fra at dine tallerkner selvfølgelig ikke dømmer dig). Skyller ud tallerkner af inden, du sætter dem i opvaskemaskinen, så skaber du bare mere arbejde. Der snyder nemlig maskinen til at tro, at de er renere, end de er, så den ikke gør så effektivt rent.

Du skal altså bare skrabe dine madrester grundigt af og sæt dem direkte i opvaskemaskinen. Men husk aldrig at overfyld din opvaskemaskine, da det forhindre vandet i at cirkulere frit. 

Derudover bruger du en masse vand helt unødvendigt. 

 

Lader ikke toiletbørsten tørre 

Sætter du toiletbørsten tilbage med det samme, du har rengjort toiletkummen? Det våde miljø danner den perfekte yngleplads for bakterier! Et godt fif er derfor, at sætte håndtaget i spænd mellem toiletbrættet og lade den lufttørre inden, du sætter den tilbage

 

Bruger desinficerende rengøringsmidler frem for probiotika 

Langt størstedelen af de rengøringsmidler, som vi bruger er desinficerende. De slår 99,9% af bakterier ihjel. Problemet er bare, at de tilbageværende 0,1% fordobler sig på 20 minutter - og sådan fortsætter det. Derfor vil der efter et døgns tid igen vrimle med bakterier. Bruger du probiotiske rengøringsmiddel, som vores, forbliver overfladerne rene i 5-7 dage. Det skaber nemlig en mikrobiologisk overflade, hvor de gode bakterier nedbryder de dårlige. Hertil er det helt naturligt og uden skadelig kemi. 

 

Vasker ikke din vaskemaskine

Ja, man skal faktisk vaske sin vaskemaskine. Det fjerner dårlig lugt og forlænger levetiden. Den mest effektive metode er ved at bruge probiotisk rengøringsmiddel. Da de gode bakterier vil sætte sig i alle huller og sprækker som det er umuligt ellers at komme til. Her vil probiotikaen nedbryde de dårlige bakterier, som forsager snavs og dårlig lugt

Derudover skal du altid lade lågen stå åben, når du har vasket en maskine. Det holder tætningerne i god stand og cirkulere luft rundt, så dårlige skimmelsvamp og dårlig lugt formindskes. 

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Guide til at holde dit toilet rent og frisk - miljøvenlig rengøringsmidler til toilettet - Simple Goods

Guide til at holde dit toilet rent og frisk

Af Stephanie Ngo

Hold dit toilet velduftende med disse enkle, effektive tips til rengøring og vedligeholdelse. Find ud af, hvad du skal gøre - lige nu - for at få skinnende, hygiejniske resultater!

Læs mere
Sådan kan en smuk rengøringskurv kan organisere dit hjem - Simple Goods

Hvordan en smuk rengøringskurv kan organisere dit hjem

Af Stephanie Ngo

Skal dit hjem være ryddeligt og organiseret? Opdag, hvordan du kan bruge en simpel rengøringskurv fra Simple Goods til at holde dit rum pænt og ryddeligt!

Læs mere