Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Forårsrengøring - tips og tricks

Tips til forårsrengøring

Dagene er blevet længere og lyset er vendt tilbage - og det afslører ALT! Derfor er det tid til den traditionstro omgang forårsrengøring. 

Men, at gøre hele huset grundigt rent kan virke meget overvældende og udmattende. Derfor får du her vores bedste tips til, hvordan du kommer igennem forårsrengøringen. 

 

ÉT RUM AD GANGEN 

Den mest overskuelige måde at komme godt igennem forårsrengøringen er ved at fokusere på et rum ad gangen. Hvis du virkelig skal i bund, dur det ikke, at sætte for mange projekter i gang samtidig. 

Gå let over de områder, som du ofte gør rent - og fokusér mere på de områder, der virkelig er blevet forsømt hen over vinteren. 

 

ORGANISÉR OG SMID VÆK

En af hovedformålene ved forårsrengøring er, at få tømt ud i alle dine ting. Det er også den opgave, der er den mest tidskrævende - og måske også den, der er hårdest for hovedet. Rigtig mange har svært ved at smide ting ud og gemmer en masse ubrugelige ting. Der er det et godt fif at sortere dine ting i fire kategorier: 

  • Smid ud
  • Giv væk eller sælg
  • Gem væk
  • Organiser 

GØR KLAR TIL ÅRSTIDEN 

Du kan godt pakke vinteren ned og gøre klar til et sæsonskifte. Først og fremmest skal du have gemt vinterting som tøj, sko og sengetøj væk. Få fubdet dine forårsting frem. Det giver et frisk pust. 

Det er også en god idé at få taget hul på nogle af de udendørs gøremål som rengøring af udvendige vinduer, terrassen og indgangspartier.

 

GODE RENGØRINGSMIDLER 

Mangler du rengøringsmidler til forårsrengøringen, så hold det til et minimum. Et utal af rengøringsmidler til dit og dat giver bare mere rod, og for det meste slet ikke nødigt. Gå derfor efter et godt universalrengøringsmiddel og gode karklude, da disse dækker langt de fleste behov. 

 

FÅ FAMILIEN MED

Drop "det er nemmest, hvis jeg bare gør det selv". Gør i stedet forårsrengøringen til en sjov familiebegivenhed. Selv de små kan være fremragende hjælpere. Find nogle alderssvarende opgaver, så alle føler sig inkluderet. Sæt noget fed musik på imens og planlæg en belønning til hustanden som ekstra incitament til at tage fat. 

 

NYE VANER EFTERFØLGENDE

Ja, ja. Du ved godt, at det er en god idé at tage lidt af gangen. Men nu, hvor du endelig er kommet helt i bund, så er det altså en god idé at få inkorporeret nogle nye rengøringsrutiner for at holde rodet nede. Tag 10-15 minutters effektiv rengøring hver dag efter du er færdig med den helt store hovedrengøring. 

 

Næste blogindlæg

Blog posts

1 ingrediens du ikke rengør badeværelset med, men som du burde - Probiotika - Simple Goods

1 ingrediens du ikke rengør badeværelset med, men som du burde

Af Stephanie Ngo

Rengøring af badeværelset kan ofte synes som en kedelig og ubehagelig nødvendighed. Men vidste du, at du kan gøre din rengøring mere effektiv og miljøvenlig ved at bruge mindre kendte...

Læs mere
Forvandl dit hjem til et fristed

Forvandl dit hjem til et fristed

Af Stephanie Ngo

I en travl og ofte stressende hverdag kan hjemmet blive et nødvendigt tilflugtssted. Men hvordan skaber man et hjem, der føles som en fristed? Det handler ikke kun om indretning...

Læs mere