Fri fragt på ordrer over 499 kr.

Fri fragt på ordrer over 399 kr.

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Skønne efterårsfavoritter til hjemmet og dine tekstiler - Simple Goods

Efterårsfavoritter

Efteråret er en tid, hvor vi nyder den smukke natur og tager os tid til at tage os af vores hjem. Det er også en sæson, hvor mange af os tilbringer mere tid indendørs, derfor er det vigtigt at holde vores hus rent og pænt. Her er nogle af vores efterårsfavoritter. 

Rumspray

En naturlig rumspray er et fremragende valg til at opfriske atmosfæren i dit hjem. Det kan hjælpe med at fjerne dårlig lugt, mens en blanding af æteriske olier kan give en beroligende og afslappende effekt.

Nogle af de mest populære dufte til efteråret er citron, nellike og cedertræ.

En naturlig rumspray er et fremragende valg til at opfriske atmosfæren i dit hjem - Simple Goods

Tørrebolde

Hvis du vasker tøj på en regelmæssig basis, kan du overveje at investere i nogle tørrebolde. Disse hjælper med at blødgøre tøjet og reducere tørretiden, hvilket sparer energi og penge. De er genanvendelige og kan hjælpe med at reducere tørringstiden. Desuden kan de også hjælpe med at tøjet ikke bliver krøllet og statisk.

Uld vaskemiddel 

Når det bliver koldere, vil mange af os begynde at bruge mere uldtøj. Det er vigtigt at vælge et vaskemiddel, der er skånsomt mod ulden og samtidig miljøvenligt. 

En naturlig uld vaskemiddel er ideel til at vaske dit uldtøj. Det kan også være brugbart til andre blide stoffer, da det er skånsomt og ikke indeholder skadelige kemikalier.

Støvkost

Efteråret er som sagt en tid, hvor mange af os også tilbringer mere tid indendørs, og dette kan betyde, at støv samler sig mere. En god støvkost kan hjælpe med at løse dette problem, og det er muligt at finde naturlige støvkoste, der ikke skader miljøet.

En støvkost med naturlige materialer kan hjælpe med at fjerne støv og snavs fra husets overflader, uden at sprede det rundt i huset. Det kan også hjælpe med at reducere allergener i dit hjem.

En støvkost med naturlige materialer kan hjælpe med at fjerne støv og snavs fra husets overflader - Simple Goods

Håndcreme

Efterårstid betyder også koldere og tørre vejr, hvilket kan tørre ud og skade dine hænder. En naturlig håndcreme, der er formuleret med fugtgivende ingredienser som shea butter, aloe vera og kokosolie, kan hjælpe med at holde dine hænder bløde og fugtige.

Tekstilspray 

En god tekstilspray kan hjælpe med at fjerne ubehagelige lugte og friske tæpper, striktøj og sengetøj op. Simple Goods naturlige tekstilspray er lavet med essentielle olier og andre naturlige ingredienser, der ikke skader miljøet.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Forkæl dit hår og hud med vores milde og nærende skønhedsprodukter

Forkæl dit hår og hud med vores milde og nærende skønhedsprodukter

Af Stephanie Ngo

At pleje vores hår og hud er en vigtig del af vores daglige rutine, men det kan være svært at finde de rigtige produkter. For at hjælpe dig med at...

Læs mere
Alt om Simple Goods tekstiler

Alt om Simple Goods tekstiler

Af Stephanie Ngo

Invester i din komfort og afslapning hver dag. Oplev den luksuriøse fornemmelse af Simple Goods håndklæder.

Læs mere