Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Håndcreme til tasken med naturlige og økologiske ingredienser - Simple Goods

Få bløde hænder på farten

Vintertid betyder kold og tør luft, som kan føre til tørre og sprukne hænder. Derfor er det vigtigt at pleje dine hænder med en god håndcreme, især når du er på farten. Her i dette blogindlæg vil vi dele vores yndlings Simple Goods håndcremer, som er perfekt til tasken. Den indeholder naturlige og økologiske ingredienser, så du kan pleje dine hænder på en skånsom måde. Så få bløde hænder på farten og læs mere her. 

Lækker håndcreme, som er perfekt til at tage med på farten

Håndcremen, som vi vil anbefale, er Simple Goods håndcreme med enten Geranium og Grapefruit. Denne håndcreme er lavet af naturlige og økologiske ingredienser, så du kan være sikker på, at du plejer dine hænder på en skånsom måde. Håndcremen tilføjer fugt og næring til dine hænder. Duftene af Geranium og Grapefruit giver en frisk og opkvikkende fornemmelse, som er perfekt til en hurtig opfriskning på farten.

Fordele ved brug af Simple Goods håndcreme

Simple Goods håndcremen er nem at have med på farten, da den kommer i en praktisk tube, som nemt kan være i tasken eller i lommen. Cremen absorberes hurtigt, så du undgår den irriterende klæbrige følelse. Du skal bare påføre en lille mængde creme på dine hænder, gnide det ind i huden, og straks vil du mærke blødheden og næringen, som håndcremen tilfører.

En anden stor fordel ved denne håndcreme er, at den er fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser, hvilket betyder, at du kan pleje dine hænder på en både god og etisk måde. Du kan også være helt sikkert på, at der ikke er blevet brugt nogen former for dyretesting på vores produkter.

Afslutningsvis er håndcremen fra Simple Goods en fantastisk mulighed for at pleje dine hænder på farten på en skånsom og naturlig måde. Du vil undgå tørre og sprukne hænder, samtidig med at du kan nyde de friske dufte af Geranium og Grapefruit. Håndcremen indeholder naturlige og økologiske ingredienser, som gør hele forskellen. Så køb den i dag og smid den straks i tasken, så du altid kan have bløde hænder på farten.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

Slip af med dårligt lugt i dine sko - Simple Goods

Slip af med dårligt lugt i dine sko

Af Stephanie Ngo

Sure tæer eller sko der lugter er et almindeligt problem, som mange mennesker står overfor, især hvis de har en aktiv livsstil, her til sommer eller bruger meget tid i...

Læs mere
Sådan fjerner du dårlig lugt fra tørretumbler - Simple Goods

Sådan fjerner du dårlig lugt fra tørretumbler

Af Stephanie Ngo

At have en tørretumbler der afgiver dårlig lugt kan være frustrerende, især når du forventer, at dit tøj skal komme ud frisk og rent. Heldigvis er der flere effektive og...

Læs mere