Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

En guide til Curly Girl metoden

En guide til Curly Girl metoden

Om curly girl metoden

Curly Girl metoden er en revolutionerende tilgang til at pleje og style krøllet hår. Denne metode fokuserer på at frigøre krøller fra skadelige ingredienser og genoprette deres naturlige skønhed. Ved at undgå sulfater, silikoner og udtørrende alkoholer, kan du opnå sundere og mere definerede hår.

I denne blog vil vi udforske, hvordan du kan implementere Curly Girl metoden i din daglige hårplejerutine for at opnå fantastiske resultater.

Sådan fungerer curly girl hårmetoden

Når du starter med curly girl metoden, er det vigtigt at være tålmodig, da dit hår skal vænne sig til den nye rutine.Den første og vigtigste regel er at droppe sulfatholdigt shampoo, da det fjerner den naturlige olieproduktion i håret og resulterer i tørre krøller. I stedet skal du bruge sulfatfri eller co-wash shampoo og balsam, der forsigtigt renser håret uden at strippe det for fugt.

Det er normalt at opleve en overgangsperiode på to til seks uger, når du starter med Curly Girl metoden. Dit hår skal vænne sig til den nye rutine uden sulfatshampoo og genopbygge sin naturlige fugtbalance. Vær tålmodig under denne proces og husk at give dine krøller masser af kærlighed og pleje undervejs.

Step 1 - vælge de rigtige produkter

For det første er det vigtigt at vælge de rigtige produkter til din Curly Girl rutine. Sørg for at investere i shampoo og balsam uden sulfater, der vil hjælpe med at bevare fugten i dine krøller. Undgå også produkter med silikone, da de kan opbygge sig i håret og forhindre effektiv hydrering. I stedet skal du kigge efter produkter med naturlige olier og botaniske ekstrakter, der vil nære og definere dit hår. Hos Simple Goods har vi naturlige hårplejeprodukter, som er effektive uden at skade dit hår. 

Step 2 - Squish to condish 

En afgørende del af Curly Girl metoden er den såkaldte "squish to condish" teknik. Dette indebærer at påføre balsam i fugtigt hår og derefter kramme eller "squishe" produktet ind i krøllerne for at sikre maksimal absorption. Denne teknik hjælper med at definere håret og reducere frizz, hvilket resulterer i smukkere stylingresultater.

Fordele ved Curly Girl metoden 

Implementering af Curly Girl metoden i din hårplejerutine kan være en gamechanger for dine krøller. Ved at bruge produkter fri for skadelige ingredienser kan du opnå smukke, veldefinerede krøller fyldt med liv og glans. Husk blot at være konsekvent med din rutine, lytte til dine hårs behov og nyd rejsen mod sundere hår. Med lidt tålmodighed vil du snart se de utrolige resultater af denne transformative hårplejemetode.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Forberedelse af sommerhus: En omfattende rengøringsguide - Simple Goods

Forberedelse af sommerhus: En omfattende rengøringsguide

Af Stephanie Ngo

Når solen skinner klarere, og dagene bliver længere, ved vi, at sommeren nærmer sig – og det kan betyde afslappende dage i sommerhuset. Men før du kan synke ned i liggestolen og...

Læs mere
Hvorfor skal du vælge håndsæbe med Probiotika? Simple Goods - Probiotisk håndsæbe

Hvorfor skal du vælge håndsæbe med Probiotika?

Af Stephanie Ngo

I takt med at vi bliver mere bevidste over, hvilke produkter vi bruger og deres påvirkning på vores planet, har probiotisk sæbe vundet frem som et populært og bæredygtigt alternativ til...

Læs mere