Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

 Guide til Hårporøsitet: Hvad det er, og hvordan du plejer dit hår - Simple Goods

Guide til Hårporøsitet: Hvad det er, og hvordan du plejer dit hår

Hårporøsitet er en vigtig faktor at overveje, når det kommer til at pleje dit hår. Det refererer til hårets evne til at absorbere og holde på fugtighed og næringsstoffer. Porøsiteten kan variere mellem lav, medium og høj, hvilket kræver forskellige plejerutiner og produkter. I denne guide vil vi udforske de tre typer porøsitet og give dig tips til at passe bedst muligt på dit hår.

Lav porøsitet 

Lav porøsitet - Hår med lav porøsitet har en tæt og flad skalastruktur, hvilket gør det svært for fugt at trænge ind. Dette betyder, at produkter har svært ved at absorbere ordentligt i håret, hvilket kan føre til opbygning af produktrester. For at pleje lavporøst hår anbefales det at bruge lette og vandbaserede produkter, der ikke vejer håret ned og giver tilstrækkelig hydrering.

Medium porøsitet

Medium porøsitet - Hår med medium porøsitet har en mere balanceret skalastruktur, der tillader fugt at trænge ind uden problemer. Dette betyder, at det kan drage fordel af et bredt udvalg af hårprodukter. Dog er det stadig vigtigt at opretholde den korrekte balance mellem protein- og fugtgivende behandlinger for optimal hårvækst.

Høj porøsitet 

Høj porøsitet - Hår med høj porøsitet har en åben skalastruktur, der hurtigt absorberer fugt. Selvom dette kan være en fordel for nogle mennesker, kan det også resultere i overskydende frizz og hårdhed i håret. For at behandle højporøst hår anbefales det at bruge produkter med intens hydrering samt proteinbehandlinger for at reparere beskadiget hårstruktur og bevare fugten i længere tid.

Det er vigtigt at identificere din hårs porøsitetsniveau for bedre at kunne vælge de rigtige produkter og plejerutiner. Uanset om du har lav, medium eller høj porøsitet, er det afgørende at lytte til dit hår's behov og justere din rutine efter behov.

Shampoo og balsam til alle typer af hår - kun naturlige ingredienser

Simple Goods shampoo og balsam passer til alle typer hår.

Simple Goods shampoo og balsam er uden parabener og sulfater, som findes i rigtig mange shampooer, sulfat fjerner de naturlige olier fra hår og hovedbunden. 

Derudover indeholder vores shampoo og balsam heller ingen silikone, silikone er nemlig med til at tilstoppe hovedbunden og lukke hårstråene inde. 

Vores shampoo og balsam er også uden alkohol, alkohol er nemlig med til at udtørre dit hår. 

Vejen til sundt, blødt, glansfuldt hår

At forstå din hårs porøsitetsniveau kan være afgørende for effektiv hårvækst-ogpleje rutiner. Ved hjælp af de rette produkter og plejeteknikker baseret på din porositetstype kan du opnå sundt og smukt hår. Vær opmærksom på din hårs signaler, eksperimenter med forskellige produkter, proteinbehandlinger og hydratiseringsmetoder for bedre resultater!

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Forberedelse af sommerhus: En omfattende rengøringsguide - Simple Goods

Forberedelse af sommerhus: En omfattende rengøringsguide

Af Stephanie Ngo

Når solen skinner klarere, og dagene bliver længere, ved vi, at sommeren nærmer sig – og det kan betyde afslappende dage i sommerhuset. Men før du kan synke ned i liggestolen og...

Læs mere
Hvorfor skal du vælge håndsæbe med Probiotika? Simple Goods - Probiotisk håndsæbe

Hvorfor skal du vælge håndsæbe med Probiotika?

Af Stephanie Ngo

I takt med at vi bliver mere bevidste over, hvilke produkter vi bruger og deres påvirkning på vores planet, har probiotisk sæbe vundet frem som et populært og bæredygtigt alternativ til...

Læs mere