Fri fragt på ordrer over 499 kr.

Fri fragt på ordrer over 399 kr.

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Guide til at holde dit toilet rent og frisk - miljøvenlig rengøringsmidler til toilettet - Simple Goods

Guide til at holde dit toilet rent og frisk

En af de mest uhygiejniske opgaver i husstanden er rengøring af toilettet. Mange af os er ikke begejstrede for denne opgave, og nogle af os betaler os fra det. Men hvis du er en af de mange, der ønsker at lære at rengøre dit toilet på egen hånd, så er du kommet til det rette sted. I denne guide vil du finde nogle af de bedste tip og tricks til at holde dit toilet rent og frisk.

Rengøring af toilet 

Tip #1 - Brug en All-Purpose Cleaner

For at undgå at bruge forskellige produkter til forskellige overflader kan du nemt bruge en All-Purpose Cleaner eller Bathroom Cleaner til at rengøre dit toilet. Dette produkt kan bruges til at rengøre både indvendigt og udvendigt af toilettet effektivt. Når du har påført produktet, kan du lade det sidde i nogle minutter før du tørrer det af.

Simple Goods All Purpose Cleaner og Bathroom Cleaner er fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser og tilsat naturens gode bakterier - Probiotika. Dette milde og pH neutrale produkt nedbryder effektivt snavs, fedt og fjerner dårlig lugt helt uden brug af skadelig kemi.

Tip #2 - Brug en Toiletrens

En toiletrens er et must-have produkt til rengøring af dit toilet. Det kan fjerne rust og kalkaflejringer, samt slippe af med eventuelle ubehagelige lugte. Det anbefales at bruge en toiletrens mindst en gang om ugen for at holde toilettet frisk og rent.

Simple Goods toiletrens er fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser, som effektivt nedbryder snavs og fedt. Løft indretningen på dit badeværelse med en stilren toiletrens, som passer ind i ethvert badeværelse. 

Tip #3 - Brug en Slibende Rengøringsmiddel

Hvis dit toilet er blevet meget snavset eller har hårde pletter og pletter af kalkaflejringer, så kan du bruge et slibende rengøringsmiddel som skuresvampe til at fjerne disse. Vær forsigtig, når du bruger dette produkt, idet de kan ridse toilettet. Slibende rengøringsmidler skal bruges med forsigtighed og kun anvendes, når det er nødvendigt.

Tip #4 - Brug en Toilet Børste

En toilet børste er et andet must-have tilbehør til at rengøre toilettet. Det er en effektiv måde at fjerne snavs og bakterier fra indersiden af toilettet. Når du bruger din toilet børste, så husk at skylle den grundigt med vand hver gang du har brugt den.

Tip #5 - Undgå Kemikalier og Brug Miljøvenlige Rengøringsprodukter

Når du rengør dit toilet, vil du naturligvis undgå at udsætte dig selv og din familie for skadelige kemikalier. Der er mange miljøvenlige rengøringsprodukter på markedet, som er lige så effektive som de traditionelle produkter. Disse produkter er mere naturlige og kan hjælpe dig med at beskytte miljøet og dig selv, samtidig med at du holder dit toilet rent.

Hos Simple Goods har vi et bredt udvalg af miljøvenlige rengøringsmidler fremstillet med naturlige og økologiske ingredienser. Gå på opdagelse lige her

At holde dit toilet rent og frisk kan være en udfordring, men det er en vigtig opgave at udføre i hjemmet. Med disse fem effektive tips og tricks kan du gøre rengøringen lettere og mere effektiv. Nu er det tid til at få gjort toilettet rent og gjort klar til brug.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Forkæl dit hår og hud med vores milde og nærende skønhedsprodukter

Forkæl dit hår og hud med vores milde og nærende skønhedsprodukter

Af Stephanie Ngo

At pleje vores hår og hud er en vigtig del af vores daglige rutine, men det kan være svært at finde de rigtige produkter. For at hjælpe dig med at...

Læs mere
Alt om Simple Goods tekstiler

Alt om Simple Goods tekstiler

Af Stephanie Ngo

Invester i din komfort og afslapning hver dag. Oplev den luksuriøse fornemmelse af Simple Goods håndklæder.

Læs mere