Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Hurtige tips: Sådan frisker du et rum op - Simple Goods

Hurtige tips: Sådan frisker du et rum op

Har du nogensinde trådt ind i et rum og blevet mødt af en dårlig lugt? Vi har alle været der, og det er aldrig behageligt. Uanset om det er din stue, soveværelse, eller et kontorrum, kan dårlig lugt sætte en dæmper på dit humør og velvære. Vi har nogle enkle hurtige tips, så du kan bringe friskhed tilbage til ethvert rum. I dette blogindlæg vil vi dykke ned i, hvordan du kan anvende 'laundry tonic' og rumspray for at bekæmpe og opfriske et stinkende rum.

Anvendelse af Laundry Tonic på Vatrondel

En hurtig og effektiv metode til at fjerne dårlig lugt er ved at bruge en laundry tonic med en vatrondel. Her er nogle trin til at gøre dit rum duftende igen på ingen tid:

 1.  Påfør tonic'en på en vatrondel: Tag en vatrondel og påfør et par dråber af din laundry tonic. Den skal være fugtig, men ikke drivvåd.
 2. Placer vatrondellen strategisk i rummet: Find steder, hvor duften kan sprede sig uden at blive forstyrret. Dette kunne være øverst på et skab, bag et møbel eller inde i et luftventilationsområde.
 3. Udskift efter behov: Vatrondellen holder duften i et par dage til en uge. Husk at udskifte den regelmæssigt for at bevare friskheden.

Denne metode er diskret, omkostningseffektiv og kan nemt tilpasses forskellige rumstørrelser og funktioner.

Opfrisk dit rum med en room mist

En anden fantastisk måde at friske dit rum op på er ved at lave bruge en room mist.

En room mist er perfekt til at friske et rum op. Simple Goods Room mist indeholder probiotika, og er klinisk testet for allergenreduktion og  designet til at give dig og dit hjem et frisk pust. Ikke alene dufter de skønt, men de probiotiske bakterier arbejder også for at skabe et sundere indeklima. 

Ryst og spray: Gå rundt i rummet og spray i luften, på tekstiler og andre overflader, hvor duften kan klæbe til. 

Ved at lave din egen rumspray sikrer du ikke kun en behagelig aroma, men også at du undgår de skadelige kemikalier, der ofte findes i kommercielle luftfriskere.

Opfrisk tekstiler og rum med en Clothing Mist

Når det kommer til at holde vores hjem lugtfri, glemmer vi ofte, hvor meget tekstilerne – fra gardiner til sofaovertræk og puder – kan holde på uønskede dufte. Røg, madlavning og kæledyr kan alle efterlade deres markante lugte, som synes at klinge ved. Men med den rette Clothing Mist kan du hurtigt og nemt få frisk luft indenfor igen.

Sådan anvender du Clothing Mist

 1. Vælg en Clothing Mist med naturlige ingredienser for at undgå skadelige kemikalier og sikre, at duften er dejlig uden at være overvældende.
 2. Ryst flasken og hold den ca. 30 cm væk fra tekstilet.
 3. Spray et par gange på det valgte tekstil, uden at fugte det for meget. Fokuser på områder, som føles særligt stive eller lugtfulde.
 4. Lad det lufttørre helt, eventuelt ved at åbne vinduer for ekstra ventilation.
 5. Gentag efter behov. 

Fordele ved at bruge Clothing Mist

 • Hurtig og effektiv: Opfrisker øjeblikkeligt dine tekstiler og rum.
 • Nem at bruge: Bare et hurtig sprøjt og dine rum dufter friskt igen.
 • Praktisk: Perfekt for tiden mellem de store rengøringsdage eller når du får uventede gæster.
 • Sikker: Med de rigtige produkter kan det være et sikkert valg for hjem med kæledyr og børn.
 • Langvarig effekt: Vores Clothing Mist og Room Mist sikrer, at duften varer ved, selv timer efter anvendelse.

Konklusion

At udrydde dårlig lugt og introducere en duft, du elsker, kan du nemt og hurtigt ændre atmosfæren i et rum. Ved at bruge laundry tonic på vatrondeller, rumspray eller tekstilspray, har du tre hurtige, simple og effektive metoder til at holde dit hjem duftende.

Husk, lugtesansen er tæt knyttet til vores følelser og minder. Ved at skabe et velduftende rum, forbedrer du ikke kun luftkvaliteten, men også din livskvalitet!

Så næste gang du står overfor en dårlig luft i hjemmet, så tøv ikke med at teste disse tips. 

 

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

7 vigtige rengøringstips til et travlt hjem - Simple Goods

7 vigtige rengøringstips til et travlt hjem

Af Stephanie Ngo

At holde et rent hjem kan synes som en uoverskuelig opgave, særligt når hverdagens travlhed sætter ind. Men rengøring behøver ikke at være tidskrævende eller besværligt. Med de rette tips...

Læs mere
Rengøring med Messingsvampe: En bæredygtig tilgang til køkkenrengøring

Rengøring med Messingsvampe: En bæredygtig tilgang til køkkenrengøring

Af Stephanie Ngo

Rengøring af dit køkken behøver ikke at være skadeligt for miljøet. Med bæredygtige alternativer som messingsvampe, kan du opretholde et rent og hygiejnisk hjem, uden at gå på kompromis med...

Læs mere