Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

 Sådan rengør du dit toilet – Tips og tricks

Sådan rengør du dit toilet – Tips og tricks

Rengøring af toilettet 

Det er ikke altid lige rart at tage fat på det med at rengøre toilettet. Det kan være en irriterende og beskidt opgave at tage sig af, men at have et rent og friskt toilet er vigtigt for at opretholde en god hygiejne på badeværelset. Med nogle enkle trin kan du nemt og hurtigt rengøre dit toilet, i dette blogindlæg vil vi give dig tips og tricks til at gøre det mere behageligt og effektivt.

Brug den rigtige toiletrens

Når du er ved at vælge et toiletrens, så sørg for, at det er egnet til anvendelse i toiletter, og at det er effektivt. Prøv a at finde en, der fjerner pletter, dræber bakterier og dufter godt. Dette gør rengøringen lettere og giver dig et bedre resultat. Opdag vores miljøvenlige toiletrens her

Dernæst hæld en passende mængde toiletrens i kummen og lad det sidde et stykke tid, inden du går i gang med at børste og skrubbe.

Brug et godt rengøringsmiddel

Brug et godt rengøringsmiddel. Udover den specifikke toiletrens kan du også anvende et godt universalrengøringsmiddel eller en badeværelses cleaner for at fjerne snavs og kalkaflejringer omkring skylleknappen, gulvet og væggene. Brug en svamp eller klud til at tørre overfladen grundigt af. 

Tjek vandtanken

Vandtanken på dit toilet kan også have brug for rengøring. Du kan fjerne kalk- og rustaflejringer i tanken ved at tilsætte eddike eller citronsyre til vandet i tanken og lade det sidde i et stykke tid. Skyl efter med rent vand. 

Afslut rengøringen med en god luftfrisker

Efter at du har rengjort dit toilet grundigt, afslut med at sprøjte en frisk duftende luftfrisker på området. Dette vil efterlade dit toilet med en dejlig og frisk duft.

At rengøre toilettet behøver ikke at være en irriterende opgave, hvis du følger disse trin til at gøre det mere behageligt og effektivt. Sørg for at have de rigtige rengøringsmidler, tømme kummen inden du påbegynder rengøringen, og tjek vandtanken også. Ved at tage disse trin gør du ikke blot rengøringen nemmere, men er også sikker på, at det er gjort ordentligt. Lav en god rengøring en gang om ugen, så dit toilet altid er pænt at se på, og duften er frisk.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Af Stephanie Ngo

Søndagen lokker med sit stille løfte om reset før en ny uges travlhed. Det er den perfekte dag til at genvinde balance og forberede sig på ugens udfordringer – og...

Læs mere
Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt - Simple Goods

Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt

Af Stephanie Ngo

Hvert år når foråret og sommeren nærmer sig, begynder millioner af mennesker over hele verden at føle de velkendte og ubehagelige symptomer på pollenallergi. Nysen, kløende øjne og en konstant...

Læs mere