Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Sådan rengører og organiserer du effektivt dit hjem - Simple Goods - miljøvenlig rengøring

Sådan rengør og organiserer du dit hjem effektivt

Rengøring og organisering 

Rengøring og organisering, det er noget, som de fleste af os forstår vigtigheden af, men faktisk er det en af de ting, som ofte bliver udskudt eller helt glemt. Jo mere rodet og beskidt der er i vores hjem, jo mere stressede føler vi os, og det er ikke godt for vores mentale sundhed. Derudover kan det være svært at slappe af i et hjem, der ikke er ordentligt organiseret. Men bliv ikke skræmt -vi vil give dig nogle effektive tips til, hvordan du kan rengøre og organisere dit hjem på en hurtig og effektiv måde.

Vælg de rette rengøringsmidler

At have de rigtige rengøringsmidler og redskaber er afgørende for effektiv rengøring. Det er også vigtigt at tænke på miljøet, og derfor anbefaler vi, at du bruger vores All Purpose Cleaners eller Universal Cleaners. Disse produkter kan bruges i forskellige områder af dit hjem og bæredygtige og er derfor både god for dig, din familie og miljøet. Derudover er det en god ide at skaffe sig en multipurpose støvsuger, der giver dig mulighed for at rengøre både hårde gulve og tæpper.

 Lav en liste og find tid

Først og fremmest, så er det vigtigt at bruge lidt tid på at planlægge din rengøring og organisering. Lav en liste over ting, som skal gøres og skab en realistisk tidsramme for, hvornår du vil gøre det. På denne måde vil du føle dig mere forberedt og vil undgå følelsen af at blive overvældet. Husk også, at små opgaver tager kortere tid end større.

Sorter og kassér

En god måde at starte på, når man skal organisere sit hjem, er at sortere gennem sine ting og så afgøre, hvad man ikke længere har brug for. Alt hvad der ikke længere bliver brugt eller har affektionsværdi bør kasseres eller doneres. Når du har ryddet op i skabene og skufferne vil du have mindre rod at rengøre og det vil også give dig mere plads til at opbevare de ting, du rent faktisk bruger.

Prioriter rengøringen

Vedligeholdelse er nøglen til at holde et rent hjem i længere tid. Når du har taget dig tid til at rydde op og organisere dit hjem, så er det tid til at prioritere rengøringsrutiner. Det kan lyde kedeligt, men små daglige opgaver som fx at tørre overflader af efter madlavning og vaske op efter dig selv, kan gøre underværker i længden. Det vil også gøre det lettere, at opretholde din nye organisering.

Skab en rutine

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at skabe en fast rutine. Rengøring og organisering kan føles som en overvældende opgave, hvis du ikke ved, hvor du skal starte. Skab en fast rutine, som fungerer for dig og dine behov - det kan fx være, at du rydder op i køkkenet, inden du går i seng om aftenen. Så længe du holder fast ved din rutine, vil du føle, at det bliver lettere og lettere at efterleve den.

Det kan virke som en stor opgave, at rengøre og organisere dit hjem, men det behøver ikke at være det. Med de rigtige materialer og en plan kan du nemt og hurtigt tackle dette, og skabe et mere organiseret og renere hjem. Husk at det er vigtigt at opretholde din nye rengørings- og organiséringsrutine, for at undgå en ophobning af rod og snavs. Så udnyt vores tips og tricks, og kom ind i en god rutine. Vi lover, at det vil gøre underværker for dit hjem såvel som din mentale sundhed.

 

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Af Stephanie Ngo

Søndagen lokker med sit stille løfte om reset før en ny uges travlhed. Det er den perfekte dag til at genvinde balance og forberede sig på ugens udfordringer – og...

Læs mere
Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt - Simple Goods

Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt

Af Stephanie Ngo

Hvert år når foråret og sommeren nærmer sig, begynder millioner af mennesker over hele verden at føle de velkendte og ubehagelige symptomer på pollenallergi. Nysen, kløende øjne og en konstant...

Læs mere